Protože jsem se ještě nedokopala sehnat čistý pektin, tak jsem použila alespoň Pektogel, ten mi přišel složenim trochu víc "čistší" než Gelfix. Ještě jsem s nim nedělala, tak doufám že to vyjde a nezkazim zrovna tenhle džem. Dělala jsem ji tradičně v pekárně.
Když píšu tyhle řádky, právě se míchá. Jsem napnutá, jak to dopadne. Voní to krásně :-)
A výsledek? Je výborná. Doma na ni sice koukali divně, tak alespoň zbyde víc pro mě. Jahodový pro ně jsem nadělala dost. Už se těšim - čerstvá bageta, máslo, džem ... hmmm.
Mějte se krásně
Parádička. A ty si ji budeš užívat a zbytek rodiny bude mlsně koukat ☺
OdpovědětVymazatPa M. ☼
☺ A nedám a nedám ☺
OdpovědětVymazat